hvad laver vi?

01

BØGER

Hos os kan vi lave bøger til alle aldre og niveauer bl.a. skolebøger, fagbøger og skønlitteraturbøger. Vi gør det hurtigt og nemt for kunden og har over 20 års erfaring med bogproduktion.

02

BLADE OG HÆFTER

Vi hjælper gerne med design og layout af dit blad, magasin eller hæfte, så det får et lækkert og læsevenligt udtryk.

03

BROCHURER – FOLDERE

Et flot brochuredesign præsenterer din virksomhed og det er vigtigt, at der er lagt vægt på det visuelle udtryk og lækkert papir. Det kan vi hjælpe dig med, og du kan selv være med til at vælge papirtype osv.

04

PLAKATER

Skal du bruge en plakat eller et banner? Så kan vi designe noget der passer til dit hjem, virksomhed eller hvor du nu har brug for noget, der passer til dig eller din forretning.

05

FLYERS

Brevpapir, flyers og arbejdsark i alle størrelser og papirtyper, i farver, sort/hvid eller kombineret, enkeltsidet eller dobbeltsidet print. Alt kan lade sig gøre.

06

LOGODESIGN

Hos os sørger sørger vi for at du får et nyt logo, som du kan være stolt af. Vi designer det så det passer til dig og får det udtryk du vil have.

07

SOCIALE MEDIER

Skal du bruge professionelle annoncer til Facebook, Instagram eller LinkedIn, kan vi hjælpe dig med at skabe annoncer der bliver set og får et lækkert udtryk.

08

ANDET

Vi laver gerne design til T-shirt, indkøbsposer, badges , etiketter og meget andet, så det matcher din virksomhed. Har du brug for noget privat laver vi også det.

Lad MIG hjælpe dig med
et uforpligtende tilbud!

Hvis du gerne vil have en snak med mig, kommer jeg til dig.
Men vi kan også tage en snak over telefonen, hvis det passer bedre.

Janne Rose 4040 3686
rose@tanke-stregen.dk – Ternevej 14, 4671 Strøby

Privatliv